Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید رئوفی‌نسب، مدیرعامل سد و نیروگاه دز، در خصوص آخرین وضعیت در سد دز، اظهار کرد: هم اکنون حجم آب ورودی به سد دز یکهزار و ۳۰۰ مترمکعب است.

وی با بیان اینکه خروجی آب نیروگاه سد دز تا پیش از این به یکهزار و ۷۰۰ مترمکعب بر ثانیه رسیده بود، ادامه داد: بر اساس محاسبه اطلاعات دریافتی و با هماهنگی سازمان آب و برق خوزستان این مقدار به یکهزار و ۸۰۰ مترمکعب افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل سد و نیروگاه دز با اشاره به رسیدن ارتفاع کنونی سطح آب سد به ۳۴۷ متر، تصریح کرد: وضعیت موجود در حال کنترل بوده و تلاش برای این موضوع در حال انجام است، اما همه مردم شهر‌ها و روستا‌های پایین دست باید از حریم رودخانه دز فاصله بگیرند.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۶۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید پایدار برق در اوج بار مصرف/ به استقبال تابستان می‌رویم

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دیناروند بعدازظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به آغاز پیک مصرف برق اظهار کرد: با تصمیم وزارت نیرو امسال یک ماه زودتر به استقبال پیک مصرف برق رفته‌ایم و تمام تعمیرات مجموعه نیروگاه شهید مفتح به پایان رسیده است.

وی افزود: تلاش می‌کنیم یک برق انرژی پایدار را در بخش خانگی و صنعت تولید کنیم.

مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح همدان با اشاره به عمر ۳۰ ساله نیروگاه شهید مفتح همدان گفت: بالاترین راندمان نیروگاه در زمان افتتاح ۳۹ درصد بوده که امروز بعد از گذشت ۳۰ سال به ۳۸ درصد رسیده و با گذشت سه دهه تنها یک درصد افت راندمان داشته‌ایم.

دیناروند خاطرنشان کرد: شرکت میتسوبیشی ژاپن سازندگان اصلی تعجب کرده‌اند که چگونه بعد از گذشت ۳۰ سال توانسته‌ایم مثل روز اول ظرفیت اولیه را حفظ کنیم و بازدیدی از نیروگاه شهید مفتح داشتند.

وی با اشاره به لزوم مدیریت مصرف بیان کرد: در تمام ساعات نیاز مصرف‌کنندگان ما یکسان نیست بعضی ساعات ۱۱۰ هزار مگاوات و بعضی ساعات ۶۰ هزار مگاوات و باید ما این مسئله را مدیریت کنیم.

مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح همدان عنوان کرد: هر هموطن ما ۲ و نیم برابر استاندارد جهانی برق مصرف می‌کند و میزان مصرف برق کولرهای گازی ما با مصرف برق جمعیت یک کشور ۱۲۰ میلیونی برابر است.

دیناروند با بیان اینکه تولید ۵ درصد انرژی مورد نیاز کل کشور برعهده ما است، گفت: مصرف آب چاه‌ها را به حداقل ممکن رسانده‌ایم و آب نیروگاه امروز از پساب فاضلاب تأمین می‌شود.

وی افزود: میزان مصرف آب پساب فاضلاب نیروگاه شهید مفتح همدان یک هزار و ۷۰۰ مترمکعب در بیشترین زمان پیک است.

مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح همدان با اشاره به اقدامات زیست محیطی گفت: سال گذشته ۱۳۰ هزار درخت و ۱۰۰ هزار نهال در محیط نیروگاه شهید مفتح کاشته شد همچنین ۴۰ هزار نهال هم خانه به خانه بین روستاییان توزیع کردیم.

دیناروند خاطرنشان کرد: امسال نیز ۲۰۰ هزار نهال در بین روستاییان توزیع خواهیم کرد.

وی با اشاره به برج خشک شماره ۲ تابستان بیان کرد: این برج هنوز وارد مدار نشده و در دست پیمانکار بوده که امیدواریم هر چه زودتر تکمیل و وارد چرخه شود.

مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح همدان با اشاره به مسئولیت‌های اجتماعی بیان کرد: در تلاش هستیم بتوانیم مدارسی را در منطقه و روستاها در راستای تعهدات و مسئولیت‌های اجتماعی بسازیم.

وی عنوان کرد: تمام تلاش ما این بوده از نیروهای بومی و نخبه‌های منطقه در نیروگاه شهید مفتح همدان جذب و بکارگیری کنیم.

کد خبر 6100684

دیگر خبرها

  • تولید پایدار برق در اوج بار مصرف/ به استقبال تابستان می‌رویم
  • عملیات وعده صادق پاسخی به جبهه باطل است
  • غرق شدن جوان ۲۸ ساله در رودخانه شهرستان زهک
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد
  • تهرانی‌ها هشدار امروز هواشناسی را جدی بگیرند
  • با نقطه مطلوب وضعیت بنادر ،‌گمرکات و انبارها فاصله داریم
  • آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر
  • ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد
  • سازمان آب وبرق : مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ های دز و کارون اجتناب کنند